Хіти тижня. "Він боїться не Альянсу": У НАТО розповіли про найбільшу фобію Путіна

Російський президент дуже уважно стежить за своїми рейтингами та взагалі настроями свого населення.

Заступник генсека НАТО Александр Вершбоу заявив, що президент РФ Володимир Путін найбільше боїться прийняття цінностей західної цивілізації громадянами РФ, передають Патріоти України.

Так, Вершбоу уточнив: «Путін дуже уважно стежить за своїми рейтингами. Це те, що викликає у нього одну з найбільших фобій». За його словами, для Путіна це питання особистої безпеки: «Він не боїться НАТО або військової загрози, він боїться ідей і цінностей Заходу, і наших спроб поширювати їх». Вершбоу додав, що Європі і США необхідно зробити багато для того, щоб подолати загрози інформаційного протистояння, пропаганди та дезінформації.

підкреслив: "Я думаю, Путін бачить себе у війні з Заходом і західними цінностями. У цій війні існує багато фронтів, включаючи фронти всередині Європи, в Сполучених Штатах. Ми бачимо інформаційну війну, спотворення, дезінформацію і інші речі, які дискредитують або як мінімум змушують сумніватися в міцності наших демократичних цінностей та інститутів".

За його словами, Захід повинен зосередитися на реальній підтримці країн, які Путін «хоче підкорити для створення нового Радянського Союзу» і зазначив: «Але основний фронт для Путіна - Україна. І це є найбільш важкою битвою для нас, в якій ми можемо зробити багато з точки зору стримування прямої агресії».

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...