Хіти тижня. Вірменія встромила ножа у спину Москві

Декілька років тому Кремль добився, що Єреван звернув співпрацю з ЄС на користь "Митного союзу". Тепер, схоже, вітер змін приніс коригування курсу закавказької держави.

Парламент Вірменії. Фото: EADaily.

Парламент Вірменії одноголосно ратифікував угоду про всеосяжне і розширене партнерство з ЄС. Про це повідомляє РІА «Новости», передають Патріоти України.

Уточнюється, що рішення підтримали 95 депутатів. «Документ регулює двосторонні політичні, економічні, торговельні відносини. Передбачає загальні принципи і програми, спрямовані на боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, співпрацю в сферах енергетики, транспорту, охорони навколишнього середовища, майже у всіх галузях», - пояснював заступник міністра закордонних справ Вірменії Карен Назарян.
За його словами, також передбачається гармонізація законодавства Вірменії з правовими положеннями ЄС, а також посилення парламентського контролю в різних сферах. Вірменія підписала угоду про партнерство з ЄС в листопаді минулого року.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...