Хіти тижня. Візитку Яроша вже знайшли? У Держдумі РФ заявили про підготовку Україною перевороту в Росії

Нібито трагедією в Кемерово вирішили скористатися українські націоналісти.

Ілюстрація: ЖЖГолова Держдуми РФ В'ячеслав Володін заявив, що поширення в Росії нібито фейкових новин є спробою зарубіжних держав, зокрема США й України, спровокувати в країні кольорову революцію, повідомляють Патріоти України.

"Цілком очевидно, що це недружні кроки, втручання в наші внутрішні справи, спроба створити напруженість і реалізувати технології кольорових революцій", - наводить слова Володіна ТАСС.

Голова Держдуми впевнений у тому, що інші країни свідомо використовують вплив на інформаційне середовище РФ. "Приходить розуміння, що нікого не обманювали, людьми маніпулювали, робили це з-за кордону", - сказав Володін.

"Про загрози здійснення терактів численні анонімні дзвінки йдуть із території США, України, ряду інших країн", - запевнив він.

Зокрема, він вказав на повідомлення про кількість постраждалих у трагедії в Кемерово, зазначивши, що Україна була особливо активна в поширенні спотвореної інформації.

"Ми бачили, що всі ці повідомлення вкидали через Україну. Ми знаємо, що на території України в силових структурах працюють представники ЦРУ та Держдепу", - впевнений він.

Водночас спікер зазначив, що перш ніж приймати в зв'язку з цим будь-які заходи, потрібно "все проаналізувати", адже "вони, з одного боку, не повинні порушувати основоположні права громадян, з іншого - повинні вирішувати питання захисту громадян від недостовірної інформації, від наклепу".

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...