Хіти тижня. ВМС України почали перекидати бойові кораблі до Азовського моря

У Бердянську вже був помічений автотрейлер, який перевозив малий броньований артилерійський катер.

Азовське море. Фото: соцмережі.

Збройні Сили України почали перекидати техніку для створення корабельно-катерного угруповання Військово Морських Сил на виконання рішення Ради нацбезпеки та оборони про посилення військово-морської присутності держави в Азовському морі, повідомляють Патріоти України.

6 вересня РНБО ухвалила рішення скерувати військові кораблі в Азовське море для захисту національних інтересів. У суботу вранці, 8 вересня, у Бердянську був помічений автотрейлер, який перевозив малий броньований артилерійський катер.

Також планується скерувати в Азовське море 3 малих броньованих артилерійських катера, які будуть найпотужнішими одиницями там. Зазначається, що у складі ВМС наразі перебувають 6 таких катерів – P174 "Аккерман", P175 "Бердянськ", P176 "Нікополь", P177 "Кременчук", P178 "Лубни" і P179 "Вишгород". Всі такі катери озброєні двома бойовими модулями КАУ-30М. Про перекидання інших типів катерів на Азовське море інформації наразі немає.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...