Хіти тижня. Вони розуміють ситуацію: Ще одна європейська країна виступила проти проведення ЧС-2018 у Росії

За словами Лінаса Лінкявічуса, в Росії все пов'язано з політикою, а спорт тут будуть використовувати в якості пропаганди.

Лінас Лінкявічус. Фото: Рейтерс.

Ще одна європейська країна виступила проти проведення ЧС-2018 в Росії, передають Патріоти України.

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічус розкритикував рішення провести футбольний чемпіонат світу-2018 в Росії. За словами дипломата, в Росії все пов'язано з політикою, а спорт тут будуть використовувати в якості пропаганди.

"Дурне рішення провести чемпіонат світу в Росії. Це не дуже добре, тому що в цій країні все пов'язано з політикою. Спорт, культуру роблять центром уваги, і це дуже добре для пропаганди. Не думаю, що бойкот чемпіонату світу буде організованим політичним жестом або щось на зразок того, але сподіваюся, що це рішення буде більш або менш координованим. Але такі речі важко обговорювати, тому що не всі поділяють цю точку зору", - сказав він.

Нагадаємо, світова першість з футболу пройде в Росії з 14 червня по 15 липня. Матчі ЧС-2018 приймуть 11 російських міст.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...