Хіти тижня. Ви - другий сорт: Росіянам наочно показали, що буде з ними після ЧС-2018

На громадян Росії після закінчення чемпіонату світу з футболу 2018 року очікує справжня помста з боку правоохоронних органів.

На час Мундіалю співробітникам Росгвардії і поліції заборонили серйозно карати іноземних гостей і інших уболівальників, щоб створити позитивний імідж країні-агресору, передають Патріоти України.

При цьому поліцейські не приховують того, що після турніру ситуація докорінно зміниться. "Чи можна буде ходити з пивом? Ви росіянин людина? Тоді вам не можна буде. Якщо не росіянин, тоді можна. Їм все дозволили", - наводять слова одного з правоохоронців місцеві ЗМІ.

У мережі вже закликали росіян бути пильними після футбольної першості. "З 16 липня не здумайте пити на вулицях і голосно кричати! Краще взагалі прикидайтесь німими!" - пишуть автори Twitter-аккаунта La Russie parle.


Опублікував: Олег Устименко

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...