Хіти тижня. Вибори близько? - ЮВТ нагадали про її "газові угоди" з Путіним. Українці шоковані

Завдяки рішенню Стокгольмського арбітражу у суперечці «Нафтогазу» і «Газпрому» українці позбавилися наслідків кабального контракту, який колись Юлія Тимошенко підписала з Володимиром Путіним.

Комерційний директор «Нафтогазу» Юрій Вітренко заявив, що екс-прем’єр міністр України домовилася з президентом РФ про ціну на газ, яка не відповідала європейським принципам, передають Патріоти України.

«Контракти Тимошенко-Путіна були європейськими тільки на словах… Кожна українська сім’я втратила на цьому понад 61 тис. грн!», – заявив він, наголошуючи, що практично всі ключові положення контрактів, про які Тимошенко домовлялася особисто з Путіним, були невигідними для України.

Як свідчать коментарі, українців не на жарт розлютила така звістка. Особливо на фоні того, що Юлія Тимошенко намагається повернутися до владних посад і знову демонструє свої президентські амбіції.

«У формулі ціни на газ коефіцієнт мав бути рівним діючій ціні на той час, а не кабальним, на який погодилась (чи продалась) пані Юля, а для того, щоб її підтримати дали на рік відстрочку. А недавно вона заявила, що коли я була при владі то ціна була невелика. Отже брехунка і зрадниця», «Мова не про теперішню владу про неї нічого хорошого ніхто не скаже, а мова про Юльку-брехуху і злодійку!», – відзначають у коментарях.

«Коли вона сиділа рядом с Путіним як голубки і підписувала стратегічний документ про газ для України, і як вона посміхалась і хіхікала над словами Путіна проти президента України і держави, ніколи не забуду цю тварину», – пишуть українці.

При чому газовий скандал Тимошенко згадують саме через її президентські амбіції: «Мова йде про Юлю, бо вона збирається йти у президенти і в неї, начебто, високі рейтинги. Тому йде така дискусія, чи потрібен нам знову такий президент, який буде збагачуватися сам, а народ буде й далі бідніти та сам про себе дбати».

«Тимошенко шахрайка і головна корумпістка, то що придумує вона, 10 мужиків разом розумних не придумають, але тільки для своєї користі, а не для народу вона це робить, і не любить вона України, людей, у неї мрія – президентство, вона йде до мети… а ви чекайте, чекайте, ви їй нафік не потрібні всі», «Був колись непоганої думки про Ю., але після її «колясочного» походу до народу, з’явилася відраза до неї», – пишуть у коментарях.

Нагадаємо, у випадку поразки на президентських виборах лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко може завершувати політичну кар’єру. Вона розуміє, що президентські вибори 2019 року – її останній шанс добитися значного успіху в українській політиці.

Опублікував: Олег Устименко

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...