Хіти тижня. "Вижила дивом": Кремлівську пропагандистку поранили у Венесуелі

Ніколь Крамм серйозно пошкодила ногу.

Протести у Венесуелі. Фото: соцмережі.

У Венесуелі під час зіткнень на кордоні з Колумбією було поранено російську пропагандистку Ніколь Крамм, яка вела кінооператорську роботу, передають Патріоти України.

За даними Redfish, у неї було сильно пошкоджено ногу, але оператор сказала, що готова й надалі працювати на місці подій, не дивлячись на те, що "дивом вижила".

"Ніколь – блискуча чилійська кінооператорка була серйозно поранена / майже вбита в результаті нападу на бронетехніку. Уявіть на секунду, що це журналістка, яка працює на венесуельські опозиційні ЗМІ", – написало пропагандистське ЗМІ в Twitter.

У повідомленні додали, що ця жінка можливо "стане предметом обговорення для президента США Дональда Трампа. Але вона не та жертва, тому тут немає на що дивитися".

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...