Хіти тижня. Залишили в заставі? Літак скандального українського нардепа та підприємця не випустили з Білорусі, - ЗМІ

Президент "Мотор Січі" Богуслаєв прилітав до Білорусі на збори акціонерів "Оршанського авіаремонтного заводу".

Фото: tut.by

Білоруські прикордонники не випустили особистий літак народного депутата України та президента компанії "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва з аеропорту в селищі Болбасово. Інцидент стався ще минулого тижня. Про це пише Tyt.by, передають Патріоти України.

Як стало відомо, Богуслаєв прилетів до Білорусі на збори акціонерів Оршанського авіаремонтного заводу. Він вилетів додому рейсовим літаком увечері 27 квітня.

Голова наглядової ради, директор із зв'язків з громадськістю "Мотор Січі" Анатолій Малиш у коментарі Громадському заявив, що читав ці матеріали. Однак, за його словами, навіть якщо літак Богуслаєва залишився у Білорусі, це не вплинуло на роботу авіакомпанії.

Білоруське видання вважає, що літак залишився в якості застави. Влада Білорусі намагається повернути у власність держави Оршанський авіаремонтний завод. Богуслаєву належить 60% акцій авіазаводу.

28 квітня Генеральна прокуратура Білорусі оприлюднила матеріали про розслідування законності дій основних акціонерів ВАТ "Оршанський авіаремонтний завод", що призвели до збитків.

Нагадаємо, 24 квітня стало відомо про обшуки СБУ в офісі компанії, відділі цінних паперів "Мотор Січі", підконтрольної народному депутату В'ячеславу Богуслаєву, і місцях проживання окремих фізичних осіб.

Голова наглядової ради компанії Анатолій Малиш повідомив Радіо НВ, що спецслужби проводили виїмку окремих документів у рамках кримінального провадження про концентрацію контрольного пакета акцій підприємства, оформленого на шість офшорних компаній і фізичну особу.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...