Хіти тижня. Заплювали обличчя і побили: У Чернігові влаштували "теплий" прийом екс-депутату, який любить "рускій мір" (фото, відео)

Сторінка колишнього народного обранця в соцмережі рясніє заявами про те, що на Донбасі мирне населення знищують "обколені нацики" і іншими типовими пропагандистськими штампами про "фашистів при владі", "маріонеток США" і т.ін.

Андрій Кислий

У Чернігові колишньому депутату обласної ради Андрію Кислому, який вихваляє СРСР і "рускій мір", влаштували "теплий" прийом. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив екс-боєць "Азова" Олександр Тарнавський, передають Патріоти України.

За його словами, екс-депутат живе в Білорусі, але вирішив відвідати рідне місто. При цьому його сторінка в соціальній мережі Facebook рясніє заявами про те, що на Донбасі мирне населення знищують "обколені нацики" і іншими типовими пропагандистськими штампами про "фашистів при владі", "маріонеток США" і т.ін.

Так, у Чернігові Кислий в одному з кафе перетнувся з переселенцями з Донбасу, які воювали з бойовиками, починаючи з 2014 року, але потім змушені були покинути батьківщину. Впізнавши колишнього депутата, вони пред'явили йому претензії в грубій формі з приводу висловлювань про "нациків".

На відео, опублікованому в мережі, видно, що в Кислого кілька разів плюють. Крім того, на окремих стоп-кадрах помітно руко- і ногоприкладство. "Вчорашня зустріч з черговим ватником довела: жорстка розмова в тисячу разів ефективніша будь-яких умовлянь. Хочете доказів? - Цей любитель "руского міра" вже через пару годин після зустрічі був у Білорусі", - зазначив Тарнавський.

Він уточнив, що перед цим Кислий встиг написати заяву в чернігівську поліцію. У коментарях з цього приводу дивуються: чинну владу колишній депутат не визнає, але за захистом до неї звертається.

Увага, на відео присутня нецезурна лексика!

Як уточнює місцеве видання, після інциденту сам Андрій Кислий прокоментував ситуацію з Білорусі. Заявив, що збирає докази нападу, але "виправився", уточнивши, що вважає Крим і Донбас Україною, а претензії у нього тільки до добровольчих батальйонів.

Опублікував: Олег Устименко

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...