Хіти тижня. Женуть у шию: У РФ повідомили про перші наслідки "кремлівської доповіді" для російської "еліти"

Російський політик Михайло Касьянов повідомляє, що іноземні банки просять росіян із так званої "кремлівського доповіді" закрити у них свої рахунки, а учбові заклади - забрати їхніх дітей.

Михайло Касьянов

Про це лідер "Партії народної свободи", раніше відомої як "РПР-ПАРНАС", написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Минуло лише два робочих дні, але вже НЕсанкційний список починає працювати. Те, що вже знаю: три його фігуранти отримали прохання від шанованих зарубіжних банків закрити свої рахунки", – заявив Касьянов. "Одного навіть попросили забрати сина зі швейцарської школи на навчання в Росію", – додав він.

У коментарях до його посту екс-депутат Державної Думи РФ, опозиціонер Дмитро Гудков написав: "Так, підтверджую".

Як відомо, наприкінці січня Міністерство фінансів США опублікувало так звану "кремлівську доповідь", у якій перераховані імена наближених до президента РФ Володимира Путіна російських чиновників і бізнесменів, проти яких можуть бути введені санкції.

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...