Хіти тижня. Знищені танки: Про нові втрати військ "гібридів" Путіна та Асада в Сирії

В результаті атаки міжнародної коаліції сили, які воюють на боці Асада, відступили.
В армії Асада та його союзників нові втрати. Фото: скріншот з відео.

У сирійській провінції Дейр-ез-Зор загинули кілька десятків бійців, які воюють на стороні президента Башара Асада, включаючи російських найманців в результаті авіаудару міжнародної коаліції під егідою США. Про це пише видання Euphrates Post з посиланням на свої джерела, передають Патріоти України.

Цей удар був нанесений у четвер, 22 березня. Також в результаті удару коаліції було знищено велику кількість бронетехніки, включаючи танки і бронетранспортери. Видання пише, що у вівторок, 20 березня, бійці Асада переправилися з західного берега річки Євфрат на східний, де і зайняли нові позиції.

Як кажуть джерела видання, причиною удару коаліції стало порушення розмежування сфери впливу в Сирії. В результаті атаки міжнародної коаліції сили, які воюють на боці Асада, відступили. Також у мережі з'явилося фото, імовірно, зроблене після удару коаліції.

У Великдень окупанти вдарили по центральній частині Харкова

неділя, 5 травень 2024, 14:54

У неділю, 5 травня, армія РФ обстріляла Шевченківський район Харкова. Наразі відомо про щонайменше двох поранених. Про обстріл міста у своєму Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України. За його словами, армія РФ вдарила по жи...

Якщо Кремль зважиться на новий фронт: The Wall Street Journal назвала естонське місто, яке може стати ціллю Путіна

неділя, 5 травень 2024, 14:50

Уряди США і Європи дедалі більше схвильовані тим, що російський диктатор Володимир Путін планує кинути виклик членам НАТО, зокрема трьом балтійським країнам, якщо зможе закінчити війну в Україні на вигідних для себе умовах. Про це пише The Wall Street ...