Хіти тижня. "Зруйнувати це геополітичне чудовисько": Велика війна з державою-агресором все ближче - Ярош

Нардеп закликає разом зупинити російську агресію проти нашої держави.

Дмитро Ярош. Фото:Точка зору

Колишній лідер "Правого сектора", народний депутат Дмитро Ярош вважає, що велика війна між Україною і Російською Федерацією з кожним днем все ближче. Політик закликав разом зупинити агресію РФ і "зруйнувати це геополітичне чудовисько". Про це йдеться на його сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Колись у 2008 році я аргументовано писав про можливу агресію Росії проти України. На той час переважна більшість нашого народу, у першу чергу його інтелектуального прошарку, коли слухали такі тези, крутили пальцями біля скроні... Зараз, дивлюсь, ситуація розгортається у такому самому напрямі.

Тобто, тези про Війну, у якій треба Перемогти, а не здати українські національні інтереси - сприймаються як ідіотські. Так було і навесні 2014-го. Я це добре пам’ятаю!)

Тому, командуючи тими, хто воює п’ятий рік, я закликаю всіх замислитися про Майбутнє наших дітей, онуків, правнуків... Давайте разом зупинимо агресію Росії та зруйнуємо цю геополітичну потвору.

Тільки ця Перемога дасть можливість розібратися нам із власними проблемами і, нарешті, здобути свою Українську Самостійну Соборну Державу.

P.S. У мене багато знайомих і друзів, які перебувають як у владі, так і в опозиції. Особливо ті, що при владі, часто закривають очі та вуха на війну. В міру своїх можливостей допомагаючи тим, хто воює.

Хлопці, не сховаєтеся. Ви гірко помиляєтеся... Велика війна, як «Зима» у «Грі престолів» з кожним днем все ближче... І ми - або Переможемо у цій Війні, або згинемо назавжди. І наші діти, і наші онуки.", - написав Ярош.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...