Хоч як не просили в Білому домі, ФБР відмовилось спростовувати зв'язки людей Трампа з Росією, - ЗМІ

Голова апарату Білого Дому Райнс Прібус раніше звернувся до ФБР з проханням про публічне спростування інформації The New York Times від 14 лютого про контакти адміністрації Трампа з російською розвідкою.

ФБР. Фото: SecurityLab.

У ФБР відмовляються спростовувати статтю The New York Times про контакти команди Дональда Трампа з російськими спецслужбами, повідомляють Патріоти України з посиланням на західні ЗМІ.

Про це спецслужбу раніше попросив голова апарату Білого Дому Райнс Прібус.

Матеріал The New York Times від 14 лютого про контакти адміністрації Трампа з російською розвідкою був побудований на твердженнях анонімних джерел із ФБР.

За даними газети, американська розвідка перехопила розмови представників штабу Трампа з високопоставленими представниками російської розвідки і російськими чиновниками.

Причому контакти нібито були перехоплені приблизно в той час, коли розвідка збирала докази про причетність російських хакерів до злому серверів Демократичної партії США.

Як повідомляють корпорація CNN і агентство AP, Прібус звернувся до ФБР з проханням про публічне спростування, після того як в бюро йому заявили про те, що не вважають статтю New York Times достовірною.

19 лютого Райнс Прібус в ефірі NBC заявив, що у відповідь на його запит у ФБР повідомили, що в статті наводиться недостовірна інформація.

"Я говорив із вищими чинами розвідки, і вони запевняють мене, що ця стаття - величезне перебільшення, повне помилок, і абсолютна неправда", - сказав пан Прібус.

У самому ФБР цю інформацію не коментують і, судячи з усього, спростовувати статтю справді не збираються.

Як зазначають джерела, у ФБР могли відмовитися робити заяву за інформацією про контакти штабу Трампа з Росією, бо перевіряють ці дані.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...