"Хочу облить кислотой их детей. Думаю, это будет больнее всего": Нардеп Соболєв у ВР повідомив про лист із погрозами його сім'ї (відео)

Народний обранець наголосив, що лист дуже великий, і він передасть його правоохоронним органам.

Єгор Соболєв. Фото:скрін відео

Заступник голови фракції "Самопоміч" Єгор Соболєв заявив, що невідомий в листі погрожує облити кислотою його дітей, та залякати його не вдасться. Про це він сказав з трибуни Верховної Ради, передають Патріоти України.

Соболєв процитував частину листа, якого напередодні отримали батьки його дружини, відомої телеведучої Марічки Падалко.

"Я хочу облить кислотой их детей. Думаю, это будет больнее всего. Пусть меня после этого посадят, мне все равно. Но у меня есть дети и внуки, и я не хочу, чтобы они жили снова в совдепии. А именно этого добьется ваш зять", – йдеться у листі.

Соболєв наголосив, що цей лист дуже великий, і він передасть його правоохоронним органам.

"Сенс листа полягає у тому, що я дестабілізую ситуацію в країні, я проводжу марші, я агент Кремля. І тому людина, яка знає дуже багато подробиць про моє життя і викладає їх у цьому листі, погрожує розправитися з моїми дітьми", – сказав Соболєв..

"Хочу повідомити всім: залякати Україну не вдасться, в тому числі, мене", – додав депутат.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: