Хочуть "великої війни": Бойовики "ДНР" готують криваву провокацію

Мирних жителів окупованого Донбасу почали готувати до терору з боку Збройних Сил України.

Окупанти Донбасу офіційно готують мирних жителів до терору. Фото: donbass.ua.

Так званий "заступник командувача оперативного командування ДНР" Едуард Басурін, який залякував сьогодні людей американськими журналістами і хімічною атакою, повідомив також, що "оперативне командування ДНР" спільно з "МГБ", "МВС" та "МНС" псевдореспубліки розробили спецплакати для інформування населення на випадок терористичної загрози. Загроза, на їхню думку, виходить виключно з боку ЗСУ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Donbass.UA.

Басурін запевняє, що плакати будуть розміщені в соціальних і освітніх установах "республіки", а також місцях масового скупчення людей.

"Жителів ДНР просимо посилити пильність, і при виявленні підозрілої діяльності невідомих осіб своєчасно інформувати компетентні органи республіки", - закликає Басурін, який напередодні повідомив чергову байку про підготовку української армії до перекидання на територію "ДНР" семи диверсійних груп загальною чисельністю 35 осіб.

На жаль, все виглядає так, ніби окупанти всерйоз задумали зробити кривавий теракт, щоб, звинувативши в ньому ЗСУ, зірвати перемир'я і почати так звану "велику війну", про ймовірність якої саме цієї осені говорять багато експертів.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...