Холопи Путіна в екстазі: У Держдуму внесено законопроект про заміну гімну РФ на «Боже, царя храни»

Законопроект внесла група депутатів від ЛДПР.

В.Жириновський: "Боже, царя храни!". Фото: RT.

Група депутатів від ЛДПР внесла на розгляд Держдуми законопроект про заміну гімну Росії на «Боже, царя храни». Документ опублікований в базі даних Держдуми, передають Патріоти України.

«Не дивлячись на те, що сучасний гімн глибоко шанований багатьма росіянами, саме імперський гімн являє собою гордість за славні перемоги і символізує велику країну з великою історією», - йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.

Затвердження «Боже, царя храни» в якості нового державного гімну, вважають автори законопроекту, «дозволить досягти історичної спадкоємності, шанувати і пам'ятати більш ніж тисячолітню історію Росії, що включає в себе і монархічний, і радянський періоди».

«Боже, царя храни» був державним гімном Російської імперії з 1833 по 1917 роки. Музику гімну написав Олексій Львів, слова - Василь Жуковський.

«Боже, царя храни» після Лютневої революції 1917 року був замінений на «Робочу Марсельєзу» ( «Зречемося старого світу»). Потім до 1944 року в якості державного гімну використовувався «Інтернаціонал».

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...