"Хорошего вам настроения": Путін пустив газ в окупований Крим

Росія підключила ГТС анексованого Криму до своїх газових магістралей.

Путін пустив газ до Криму. Фото: Власти.нет.

Президент Росії Володимир Путін дав старт подачі газу в окупований Крим з Росії, повідомляють Патріоти України з посиланням на агентство "РИА Новости".

Відзначається, що в церемонії пуску в режимі відеоконференції взяли участь "глава" Криму Сергій Аксьонов, тимчасово виконуючий обов'язки "губернатора" Севастополя Дмитро Овсянніков і гендиректор "Чорноморнафтогазу" Ігор Шабанов.

23 грудня Путін повідомив, що "Газпром" приєднав кримську газотранспортну систему до російської. Також він додав, що на окупованому півострові планується будівництво двох електростанцій по 470 МВт, що дозволить довести загальну генерацію до 2000 МВт.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"