Хто, якщо не вона? У Нікарагуа віце-президентом стане дружина президента

На минулих у неділю, 6 листопада, в Нікарагуа президентських виборах, згідно з попередніми результатами, перемагає чинний президент 71-річний Даніель Ортега.

Президентське подружжя Даніель Ортега і Росаріо Мурільо. Фото: GHOne Television.

За попередніми результатами на президентських виборах в Нікарагуа Даніель Ортега набирає до 71 відсотків голосів. У разі перемоги його дружина Росаріо Мурільо стане віце-президентом Нікарагуа. Подружню пару дорікають в авторитаризмі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Після обробки 21 відсотка бюлетенів Ортега набирає приблизно 71 відсоток голосів. Його дружина - 65-річна Росаріо Мурільо - висунула свою кандидатуру на пост віце-президента.

За даними опозиції, у виборах брало участь менше 30 відсотків виборців. Це третій термін президента Ортеги.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...