Хто наступний? До Путіна на Чемпіонат світу з футболу зазбирався і президент Франції

​Успіх збірної Франції на ЧС у Росії став гарним приводом для Макрона знов відвідати країну-ізгоя і поручкатись з кремлівським фюрером.

Президент Франції Еммануель Макрон вирушить в Росію на чемпіонат світу з футболу. Про це повідомили з Єлисейського палацу, повідомляють Патріоти України. Адже збірна Франції з футболу обіграла Уругвай з рахунком 2:0 і вийшла в півфінал ЧС-2108.

Відповідаючи на питання про плани Макрона відвідати Росію, представник Єлисейського палацу відповів ствердно. Чиновник сказав, що Макрон відвідає тільки гру Франції і Бельгії в Санкт-Петербурзі і що у нього немає інших планів в Росії.

Раніше на економічному форумі в Санкт-Петербурзі в травні Макрон сказав, що повернеться в Росію, якщо Франція вийде в півфінал чемпіонату світу.

"Ми раді, що приїде президент Франції", - заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє РИА Новости.

Правозахисні групи раніше закликали західних лідерів бойкотувати Кубок світу в Росії через дії Москви в Сирії. Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов закликав своїх колег з країн-учасників Чемпіонату світу з футболу в Росії, бойкотувати змагання на політичному рівні.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...