Хто під ударом? США готують санкції проти українських корупціонерів

Спочатку для підозрюваних закриють візи, щоб вони не могли втекти з країни.

Ілюстрація:galnet.org

"Доповідаю по результатах своєї поїздки до США в ефірі Шустер LIVE." Про це написав у своєму Facebook екс-голова СБУ Валентин Наливайченко, повідомляють Патріоти України.

1. Офшорні оборудки та рахунки як нинішньої влади, так і попередньої банди Януковича, зокрема, в швейцарських банках будуть жорстко переслідуватися.

Першим у списку йде один з загальновідомих депутатів-кураторів парламенту з фракції БПП. Будуть заморожені його рахунки також у Райффайзен Банку.

2. До України знову прибуде команда слідчих ФБР. Може, та сама, що працювала зі мною ще під час моєї каденції в якості Голови СБУ й які змушені були поїхати ні з чим через моє звільнення й зупинку розслідування по БРСМ, а, може, й інша.

3. Будуть введені санкції проти корупціонерів у владі. Зокрема, у вигляді закриття для них віз, щоб вони не мали можливості втекти з країни. Далі має бути позбавлення депутатської недоторканості, судове засідання, арешт та повернення вкрадених грошей.

Загалом, у наших американських друзів є щира готовність нам допомагати.

Доповідаю по результатах своєї поїздки до США в ефірі Шустер LIVE.1. Офшорні оборудки та рахунки як нинішньої влади, та...
Posted by Valentyn Nalyvaichenko on 30 листопад 2015 р.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...