"Хто тебе, бовдура, буде запитувати!": Аброськін "неполіткоректно" відповів Захарченку на обіцянку знищити миротворців ООН на Донбасі

Зауваження першого заступника голови Національної поліції України демонструє «реальну вагу» керівників «ЛДНР» у міжнародних справах. Навіть краплину поваги не заслуговують ні вони самі, ні погрози цих «маріонеток».

Аброськин ответил Захарченко, который собирается стрелять в миротворцев

Перший заступник голови Національної поліції України, колишній керівник поліції Донеччини В'ячеслав Аброськін прокоментував чергові недолугі погрози голови «молодої республіки» , зазначають Патріоти України.

Нагадаємо, що днями Захарченко пообіцяв, що міжнародна миротворча місія ООН буде розстріляна, якщо без його дозволу увійде на окупований Донбас.

У відповідь Аброськін назвав Захарченко "рядженим клоуном". І зазначив: "Хто тебе, дурня, питати буде! Прийде час і підеш ти на смітник історії, або до своїх друзів-покидькам Моторолі і Гіві".



Напомним, что командир террористического батальона "Спарта", гражданин РФ Арсен Павлов (известен под позывным "Моторола") погиб 16 октября 2016 в лифте дома № 121 по улице Челюскинцев в Донецке, где проживал. По одной из версий - сработало самодельное взрывное устройство, закреплённое на тросе лифта.

Власти самопровозглашенной "ДНР" обвинили в гибели Моторолы украинские спецслужбы. Между тем, не исключено его устранение российскими спецслужбами либо же самими местными боевиками.

Главарь банды "Сомали" Михаил Толстых (он же "Гиви"), родившийся в Иловайске и прославившийся своими зверстами, был уничтожен 8 февраля 2017 года в Макеевке. Неизвестные расстреляли его "офис" из реактивного огнемета "Шмель".

Оба террориста с помпой похоронены на кладбище, известном как "Донецкое море".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...