Хунта вже в морі: У ФСБ РФ заявили, що Україна "обстріляла" бурову платформу поблизу Криму

Заступник голови прикордонної служби ФСБ Росії адмірал Геннадій Медведєв повідомив про провокації з боку Військово-Морських сил України, які здійснили обстріл бурової установки "Таврида" з водолазного судна" Почаїв".

Морські прикордонники РФ. Фото: РИА Новости.

У прикордонній службі ФСБ РФ звинуватили Україну в обстрілі бурової установки в Чорному морі. Про це повідомляє Російська Газета, передають Патріоти України.

Зокрема заступник голови прикордонної служби ФСБ Росії адмірал Геннадій Медведєв заявив, що ВМС України нібито займаються провокаціями в Чорному морі і загрожують безпеці економічної діяльності Росії.

«Потребує серйозної уваги і те, що зберігаються реальні загрози безпеці морської економічної діяльності в Чорному морі. Так, в минулому році 31 березня одне з суден Військово-Морських сил України вчинило провокаційні дії - відкрило вогонь з автоматичної стрілецької зброї по самопідйомній буровій установці "Таврида", розташованій в Чорному морі», - заявив він.

Так званий "обстріл", за словами російського чиновника, нібито вдалося врегулювати завдяки залученню спецслужб і Чорноморського флоту.

За словами чиновника "обстріл проводився з водолазного судна "Почаїв".

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...