"Хунта" зачекалась: ГПУ зробила Поклонській зустрічну пропозицію

У відомстві Луценка витрати на проїзд та утримання екс-"прокурора" Криму готові компенсувати.

Наталія Поклонська. Фото:vedomosti.ru

У Генпрокуратурі заявили, що з великим задоволенням поспілкуються з екс-прокурором анексованого Криму Наталією Поклонською на теми державної зради. Про це у Facebook написав керівник прес-служби ГПУ Андрій Лисенко, зазначають Патріоти України.

"Поза всі сумніви та застереження представники Генпрокуратури України з великим задоволенням поспілкуються з екс-прокурором анексованого Криму Наталією Поклонською на теми державної зради та заборони діяльності Меджлісу кримськотатарського народу", - написав він.

"А також сформулюють ексклюзивні відповіді на її щирі запитання у разі прибуття останньої за адресою: 03057 м.Київ, вул Дегтярівська, 31-а. Усі законні підстави для цього є", - додав Лисенко.

Він зазначив, що витрати на проїзд та утримання готові компенсувати. За вказаною Лисенком адресою для зустрічі з Поклонською знаходиться Шевченківський райсуд Києва.

Раніше повідомлялося, що Поклонська направила заяву на ім'я генпрокурора України Юрія Луценка, де вимагає почати розслідування відносно президента Петра Порошенка та ряду українських державних діячів.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника Укрзалізниці (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...