"Хвороба змінила моє ставлення до виборів", - Хілларі Клінтон

Кандидат в президенти від Демократичної партії вперше після хвороби виступила на публічному заході.

Хілларі Клінтон. Фото: ВВС.

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон провела перший публічний виступ після недільного інциденту в Нью-Йорку 11 вересня. Вона заявила, що хвороба допомогла їй краще зрозуміти, заради чого вона бореться за пост глави держави, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Я балотуюся заради всіх, хто не покладаючи рук працює, щоб допомогти своїй родині. Заради всіх, хто, отримавши важкий удар, зміг знову піднятися на ноги", - пояснила Клінтон.

Вона додала, що наразі почувається добре і сидіти вдома - останнє, що вона хотіла б робити.

Нагадаємо, кандидату у президенти США демократці Хіларі Клінтон стало погано на церемонії в пам'ять про жертви терактів 11 вересня 2001 року.

Пізніше лікарі діагностувалиу неї пневмонію, а американський судмедексперт Беннет Омаль висловив припущення, що Хілларі Клінтон могли отруїти.

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...