Кім Чен Ин погрожує "святою війною за справедливість"

Також північнокорейський диктатор звинуватив Південну Корею у слабкій транскордонній співпраці та посиленні недовіри між країнами, але підкреслив, що готовий до нових переговорів.

Кім Чен Ин запевнив, що його країна готова до "священної війни". Ілюстрація:vesti-ua.net

Північнокорейський диктатор Кім Чен Ин у своїй новорічній промові заявив, що готовий до війни з агресором, який "тільки посміє зачепити" його країну. За його словами, Північна Корея продовжить докладати зусилля для стабілізації обстановки на півострові. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України.

"Ми продовжимо копітку роботу над встановленням миру на Корейському півострові та регіональною стабільністю. Але якщо агресори-провокатори зачеплять нас, навіть злегка, ми відповімо їм безжальною і святою війною за справедливість і національне возз'єднання" – заявив лідер Північної Кореї.

Крім того, в цьому році північнокорейський диктатор не згадав про ядерну програму країни, обмежившись лише заявою про необхідність нарощувати різноманітність озброєнь.

Також Кім Чен Ин звинуватив Південну Корею у слабкій транскордонній співпраці та посиленні недовіри між країнами, але підкреслив, що готовий до нових переговорів. За його словами, "обидві Кореї повинні продовжити побудову діалогу і утриматися від "кроків назад".

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...