"Кіми непереможні": Північна Корея показала відео ракетного удару по США

Режим Кім Чен Ина демонструє готовність битись до кінця, переконуючи громадян у непереможності «великого вождя»

Телебачення КНДР показало фільм, що імітує нанесення ракетного удару по США, повідомляють Патріоти України.

У відеоролику, який був показаний на урочистостях на честь 105-ї річниці від дня народження Кім Ір Сена - діда нинішнього лідера країни, продемонстрована нова балістична ракета і її пуск. Нова потужна зброя перетинає океан і завдає нищівного удару. У наступному кадрі показаний палаючий американський прапор на тлі кладовища.

На параді, що передував показу, була продемонстрована, імовірно, нова міжконтинентальна балістична ракета.

Також на святковому концерті прозвучали пісні, що прославляють пуски ракет і підрозділ Тепходон стратегічних сил Корейської Народної армії, що відповідає за ракетні пуски. Зокрема, в пісні співається, що "ракета Тепходон подібна блискавці і готова кинути виклик імперіалізму".

Парад і показ відеоролика пройшли на тлі небувалої ескалації напруженості на Корейському півострові. Експерти сходяться на думці, що КНРД може до 25 квітня, коли відзначається річниця створення Корейської народної армії, провести шосте ядерне випробування або пуск ракети.

Нагадаємо, раніше представник КНДР в ООН заявив, що ядерна війна може спалахнути в будь-який момент.

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...