Кінець маленького х*йла: США, Британія, Франція, Ізраїль готують спільний удар по дітовбивці Асаду, - ЗМІ

Росіяни теж отримають "своє". Реакція Кремля з цього приводу стане певним "лакмусовим папером".

Кілька країн готують спільний удар по армії Асада. Ілюстрація: соцмережі.

Франція, Британія, Ізраїль і США готують спільний удар по Асаду. Удар ймовірно буде завдано протягом найближчої доби, передають Патріоти України.

У Пентагоні намітили 22 цілі, удар по яких став би відповіддю на передбачувану хімічну атаку в сирійському місті Дума. Це стверджує експерт з міжнародних відносин Сирії Закарія Молахавчі, якого цитує турецька Yeni Safak.
За його словами, західні сили можуть атакувати бази в районі Хомса, Дамаска, Хами, Ель-Хасак, Дейр-ез-Зора і Ракка. У їх число, каже Молахавчі, потрапив і пункт забезпечення військово-морських сил Росії (ВМФ) в Тартусі.
За заявою експерта, США, Британія, Франція і Ізраїль координуватимуть між собою удари ракетами різних класів по цих об'єктах. Генштаб Сполученого королівства привів своїх військових, розміщених на Кіпрі, в стан підвищеної боєготовності для удару по Сирії, пишуть турецькі ЗМІ. За їхніми відомостями, сили США, Британії та Франції можуть нанести удар по Сирії в найближчу добу.

Концерт Кобзона знов збирає тисячний аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 6 травня

понеділок, 6 травень 2024, 8:09

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 06.05.24 орієнтовно склали:

Проблеми можна розбити на три пункти: "Україна ще не пережила свою найтемнішу годину", - західні експерти

понеділок, 6 травень 2024, 7:56

Останні кілька тижнів для України стали справжніми американськими гірками емоцій. На лінії фронту жорстока російська агресивна війна не показує жодних ознак зупинки, передають Патріоти України. Щобільше, російські війська просунулися вперед, особливо в...