Коаліцію проголосять завтра у складі 231 нардепа – Гончаренко (відео)

​У пропрезидентській силі кажуть, що майже готові до формування нового уряду.

Олексій Гончаренко. Фото:www.rbc.ua

Фракція БПП у понеділок вечором зібралася на засідання. На ньому розглядалося питання прийому депутатів, які готові сприяти формуванню нової коаліції. Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України.

"Думаю, що в нас у коаліції буде 231. Про "Народний фронт" мені важко сказати, але наскільки я знаю, вони також можуть збільшитися", - пояснив один із нардепів Блоку Петра Порошенка Олексій Гончаренко.

На запитання, коли буде представлено коаліцію та названо прізвища депутатів, які поповнили БПП, Гончаренко відповів: "Завтра".

Свято наближається: Російські окупанти перекривали Кримський міст. Істерять про атаки ракетами та дронами

понеділок, 13 травень 2024, 9:45

У тимчасово окупованому Криму вночі та вранці 13 травня оголошували про ракетну небезпеку. . При цьому окупанти перекривали рух Керченським мостом, повідомляють російські пропагандистські ЗМІ. . В РФ заявили, що вранці українські військові завдали уд...

У РУ переполошені атакою дронів на три області

понеділок, 13 травень 2024, 9:32

Російські пропагандисти заявляють про "успішне відбиття" атаки, але одночасно йдеться про пожежі і руйнування. У Липецькій, Білгородській і Курській областях Росії заявили про нічну атаку дронів і про роботу російської ППО. Про це пише російська пропаг...