А вклав колись лише 400 грн.: Нардеп від БПП Єфімов за один день "заробив" майже 54 мільйони

Нардеп від фракції БПП Максим Єфімов купив контрольний пакет акцій “КЗТС Машинінг” у червні 2018-го року за 400 гривень і вже у жовтні задекларував дохід від компанії у понад 25 мільйонів.

Максим Єфімов. Фото: SKELET-info.

Народний депутат від фракції БПП Максим Єфімов лише за один день заробив 53 мільйони 758 тисяч 990 гривень. Як стало відомо із суттєвих змін у декларації нардепа, за 20 листопада він вніс три зміни у декларацію з інтервалом у кілька хвилин, передають Патріоти України.

Перший дохід з формулюванням “погашення заборгованності згідно договіру уступки прав вимоги” на сумму 9 915 409 гривень від ТОВ “КЗТС МАШИНІНГ”.

Другий дохід – з формулюванням “погашення заборгованності згідно договору відступлення прав вимоги” від ТОВ “ФУРЛЕНДЕР ВІНДТЕХНОЛОДЖІ” на суму 19 943 581 гривень.

І третій дохід – “погашення заборгованності згідно договору відступлення прав вимоги” від того ж ТОВ “ФУРЛЕНДЕР ВІНДТЕХНОЛОДЖІ” у сумі 23 900 000 гривень.

Отже, сумарно парламентар лише за один день заробив майже 54 мільйони гривень. Варто зазначити, що народний депутат від фракції БПП Максим Єфімов купив контрольний пакет акцій вже згаданого вище підприємства “КЗТС Машинінг” у червні 2018-го року за 400 гривень і вже у жовтні задекларував дохід від компанії у понад 25 мільйонів. У графі вид доходу було вказано, що депутат від БПП отримав більше 25 мільйонів у результаті погашення заборгованості згідно договору уступки прав вимоги. Юрист видання пояснив, що укладення такого документу передбачає передачу прав кредитора іншій особі, яка і має отримати вказану виплату. Тобто Єфімов отримав право стягнення заборгованості з боржника замість іншої людини, на підставі укладеного договору.

Таким чином, лише за 4 місяці, вклавши 400 гривень, народний обранець від пропрезидентської фракції отримав дохід у розмірі майже 25,5 мільйонів гривень. А тепер з цього ж підприємства задекларував доходу ще майже 10 мільйонів гривень.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...