Кого лякають? Росія привела у бойову готовність 95% пускових ядерних установок

Сергій Шойгу запевнив, що частка сучасного озброєння наземних стратегічних ядерних сил склала 51%.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу. Фото:ua.korrespondent.net

Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу розповів про стан ядерної зброї країни. Він зазначив, що понад 95% пускових установок перебувають у постійній бойовій готовності, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"У Ракетних військах стратегічного призначення понад 95% пускових установок перебувають у постійній готовності до бойового застосування. На бойове чергування заступили шість ракетних полків, оснащених комплексами "Ярс" стаціонарного і рухомого базування", - розповів міністр оборони РФ.

При цьому, за його словами, частка сучасного озброєння наземних стратегічних ядерних сил (СЯС) склала 51%.

Також стало відомо, що стратегічні ядерні сили Росії в 2015 році отримали 35 міжконтинентальних балістичних ракет, десять модернізованих бомбардувальників і два підводні човни.

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...

Через закон про передачу заморожених російських активів Україні: Медведєв "лякає" громадян США вилученням майна

субота, 27 квітень 2024, 19:53

Заступник голови Радбезу РФ та експрезидент Росії Дмитро Медведєв вкотре зробив «гучну» заяву та «пригрозив» США конфіскацією активів їх громадян нібито у відповідь на закон про передачу заморожених російських активів Україні. Про це у суботу, 27 квітн...