Колонія суворого режиму: В окупованому Криму оголосили вирок українському політв'язню Коломійцю

Таке упереджене судовище є актом залякування всіх активних українців й не ватних росіян, які можуть публічно виступити проти окупаційної російської влади Криму. Вчинок російських суддів - вчинок трусів.

В відношенні Андрія Коломійця неодноразово порушувалось право на захист судом окупаційної влади Криму. Фото: crimeahrg.orgУ Криму активіста Євромайдану Андрія Коломійця засудили до 10 років позбавлення волі в колонії суворого режиму, як стало відомо від Кримської правозахисної групи та адвоката Михайла Кушпеля, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Суд погодився зі всіма обвинуваченнями прокуратури РФ щодо Коломійця і засудив його до шести років за нібито напад на співробітників "Беркуту" у Києві під час подій на Майдані, і ще до чотирьох років - за нібито знайдені у нього наркотики. У ході судового засідання адвокат Коломійця надав документи з Генеральної прокуратури України, в яких сказано, що Андрій Коломієць в Україні не є фігурантом кримінальної справи щодо нападу на співробітників "Беркуту".

У відповіді відомства містяться дані, що Україна дійсно розслідує кримінальну справу про напад на співробітників Беркуту під час протестів у Києві у 2014 році. Серед потерпілих 33 людини, які отримали поранення різного ступеня тяжкості і один загиблий. При цьому у відповіді ГПУ є інформація, що ті співробітники Беркуту, в нападі на яких звинувачують Коломійця, до українських правоохоронних органів не зверталися і не є потерпілими у цій справі.


Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...