Коли люди говорять - гармати мовчать: Кравчук запропонував несподіване вирішення конфлікту на Донбасі

Перший президент України вважає, що Україні та Росії слід відібрати для переговорів по 5 моральних авторитетів, не замішаних у політиці.

Леонід Кравчук. Фото:Антикор

В Україні та Росії слід відібрати по 5 осіб, які є моральними авторитетами і ніколи не були замішані в політиці. Після цього вони можуть сісти за стіл переговорів і підготувати план щодо вирішення проблеми Донбасу та Криму. Про це в коментарі Обозревателю сказав перший президент України Леонід Кравчук, інформують Патріоти України.

"Коли люди говорять - гармати мовчать. Я пропоную такий варіант. Нехай за стіл переговорів з одного боку сяде 5 високоморальних росіян, які ніколи не були замішані в політиці, але є значущими особистостями в країні.

Те ж саме і від України. Разом вони запропонують план вирішення наболілих питань, а потім покладуть цей план панам Путіну і Порошенку на їхні столи. Нехай ті подивляться і скажуть, хочуть вони це робити чи ні", - сказав Кравчук.

"Потрібно завжди шукати вихід із положення, не можна через прямоту окремих особистостей втрачати тисячі убитих людей. Не можна слати похоронки матерям, дружинам і дітям. Якщо у них є хоча б крапля людського і гуманного", - підсумував він.

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...