"Коли собі я вставлю с*ськи": Олександр Невзоров словами Шнура пояснив, коли закінчиться війна на Донбасі

"Всі ці люди - Трампи, Путіни, Рогозіни, Порошенки - існують в абсолютно паралельній реальності. Їм немає діла до війни на Донбасі - для них це живильне середовище, де ростуть політичні рейтинги", - впевнений Невзоров.

О.Невзоров. Фото: Інстаграм.

Вирішення донбаської ситуації може бути лише нестандартним, в іншому випадку війна на сході України триватиме довгі роки. Таку думку "Обозревателю" висловив російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

Відповідаючи на запитання, чи може майбутня зустріч президентів США і Росії призвести до вирішення конфлікту на Донбасі і відновлення відносин між Україною і РФ, він зауважив: "Так-так, про це співав Шнур "Коли собі я вставлю с*ськи", то все негайно зміниться в цьому житті".

"Я вважаю, що ви як завжди плекаєте пусті надії. Всі ці люди - Трампи, Путіни, Рогозіин, Порошенки - існують в абсолютно паралельній реальності. Їм до вас немає ніякого діла - як немає діла до війни на Донбасі, як немає діла до відсутності світла, сортирів, краху освіти... Вони живуть у своєму світі політичних ритуалів, особистих уявлень про прекрасне, особистих амбіцій. Де чим драматичніше події, тим більш фактурним і випуклим виглядає політик. Будь-яка війна, усілякі проблеми - це живильне середовище, де ростуть політичні рейтинги", - впевнений Невзоров.

Він зауважив, що подібні політики "не ростуть" в благополучних європейських країнах, де громадяни часто навіть не знають прізвища президента країни і "де іноді бачать його велосипед поблизу булочної". "Вони ростуть там, де є пристрасті, де є кровіща, гній і прокляття", - констатував публіцист.

За його оцінками, "цю історію було дуже легко почати, але закінчити буде практично неможливо. Я думаю, це на багато-багато років". "Якщо ви думаєте, що ці хлопці будуть своїми руками ламати сцену, на якій вони повинні танцювати, ви безмежно наївні", - заявив Невзоров.

"Значить, це буде нескінченна історія?" - запитав "Обозреватель". "Так, звичайно. Якщо Україна не зможе знайти якийсь геніальний хід, дійсно талановитий", - відповів публіцист.

У цьому контексті він додав: "Зрозуміло, що інтелектуальність - це не справа політиків. Як правило, вони тупуваті і не схильні до якихось нестандартних речей. Але розрішення донбаської ситуації може бути лише якимось нестандартним. Воно не підкоряється всім тим інструментам, які на сьогоднішній день вже були випробувані".

Аудіозапис коментаря Олександра Невзорова слухайте тут:

Як писали раніше Патріоти України, раніше Олександр Невзоров висловився з приводу шляху звільнення Донбасу.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...