Коли запізно пити "Боржомі": У Польщі за підозрою в шпигунстві заарештували лідера проросійської партії

Частого гостя скрепного каналу Russia Today, псевдореспублік "ДНР" і "ЛНР" і просто персону нон грата в Україні Матеуша Піскорського заарештувала служба безпеки Польщі. «Нас політично репресували!» - заспівали члени «Зміни».

Матеуш Піскорський справа. Ліворуч - Захарченко, директор "ДНР". Фото: svoboda.org18 травня Агентство внутрішньої безпеки Польщі заарештувало лідера проросійської партії "Зміна" Матеуша Піскорського за підозрою в шпигунстві на користь РФ і провело обшуки в будинках членів партійного керівництва, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Офіцери польської контррозвідки провели обшуки в офісі партії "Зміна", а також в будинках членів її партійного керівництва. Обшуки проведені за звинуваченням в" шпигунстві на користь Росії ". Прес-служба партії "Зміна" в Facebook вже настрочила текст, що правоохоронці вимагали надання їм жорстких дисків, документів та інших носіїв інформації. У проросійської партії, як і слід було очікувати від скреп, назвали те, що відбувається, "формою політичних репресій і залякуванням".

Піскорський був частим гостем російського пропагандистського телеканалу Russia Today і регулярно їздив в окуповані Росією райони Донбасу. Був "спостерігачем" на псевдовиборах в 2014 році в самопроголошених "ЛНР" і "ДНР". В Україні Піскорський є персоною нон грата. Проросійське політичне об'єднання "Зміна" було створено в 2015 році і відстоює ідею виходу Польщі з НАТО.

Вогонь не припиняється: Недзельський пояснив, чому Росія посилила наступ на Часів Яр

понеділок, 29 квітень 2024, 12:24

Окупаційна армія РФ суттєво посилила наступ на місто Часів Яр у Донецькій області. Путінські загарбники знищують населений пункт керованими авіабомбами, тож українським захисникам доводиться дуже важко на цій ділянці фронту, передають Патріоти України....

Одразу кілька факторів: Недзельський пояснив, що дозволить ЗСУ "переламати" ситуацію на фронті на свою користь

понеділок, 29 квітень 2024, 11:57

Полковник запасу ЗСУ, військовий експерт Петро Недзельський вважає, що отримання від США зброї, авіації, артилерії та боєприпасів суттєво зміцнить Сили оборони. Також це може значно змінити ситуацію на фронті в нашу користь у найближчій перспективі. Не...