"Количество гробов еще можно скрыть": Російський політолог пояснив, чому Сирія поки не стала для Москви "другим Афганістаном"

Ілюстрація: РБК-Украина

Втрати Росії в Сирії на даний момент не настільки масштабні, щоб ці дані не можна було приховати. Про це розповів російський опозиційний політолог і публіцист, доктор історичних наук Олександр Ситін, повідомляють Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Вчений провів паралель з участю Радянського Союзу у війні в Афганістані, зазначивши відмінності. "На Афганістан теж знадобилося багато років. Поки з Сирії не йдуть труни в тих кількостях, коли це вже неможливо приховувати. Поки туди, строго кажучи, не почнуть відправляти солдатів-строковиків так, що це спровокує в суспільстві страх перед призовом, подібний до того, який панував у другій половині афганської війни, суспільство буде радіти перемогам і дружно вболівати про отримали посмертно звання героя Росії", - сказав Ситін.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...