Компанія, пов'язана з "вишками Бойка", оплачувала навчання дочки "діамантового прокурора" Корнійця в Лондоні, - Касько

За курс навчання доньки прокурора було сплачено 140 тисяч фунтів стерлінгів.

Олександр Корнієць. Фото:nv.ua

Навчання в Лондоні дочки екс-заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця оплачувала офшорна компанія, номінальним директором якої є Ерік Ванагельс, відомий в Україні по афері з "вишками Бойка". Про це заявив заступник генпрокурора Віталій Касько, який подав сьогодні заяву про відставку, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

За його інформацією, за освіту дочки екс-прокурора, яку вона отримувала в Лондоні в 2011-2014 роках, було сплачено 140 тис. фунтів стерлінгів. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Як повідомлялося раніше, Віталій Касько розповів, що в ГПУ панує корупція та кругова порука, а ключові посади обіймають послідовники колишнього генерального прокурора Віктора Пшонки.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...