Кому як: Порошенко не вважає корупцію найбільшою загрозою для України

За словами президента, головною загрозою для держави залишається російська військова агресія.

Петро Порошенко. Фото:http://detector.media/

Президент України Петро Порошенко продовжує стверджувати, що головною загрозою для держави залишається російська військова агресія. Про це президент заявив на Раді регіонального розвитку, передають Патріоти України з посиланням на канал 24.

За його словами, ця загроза виходить не тільки з тимчасово-окупованих територій ОРДЛО, але і проходить вздовж всього українсько-російського кордону.

Втім, якщо говорити про об'єктивну оцінку найбільших загроз, то українські міжнародні партнери і громадськість погоджено вважають, що найбільшою загрозою для України є не можливе військове вторгнення, а всеосяжна корупція.

До того ж, сам президент собі суперечить, адже запевняє, що через зростання потужності Збройних сил України Росія все більше вдається до інформаційних тактик ведення війни, ніж військових.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...