Конструктивна критика: Міністр від "Народного фронту" каже, що з Гройсманом працювати краще, ніж з Яценюком

Однак Павло Петренко стверджує, що й досі консультується із колишнім главою уряду - Яценюком.

Павло Петренко. Фото:Слово і Діло

Міністр юстиції Павло Петренко розповів, як йому працюється в уряді під керівництвом Володимира Гройсмана і порівняв його із попередником – Арсенієм Яценюком. Про це пише Українська правда, інформують Патріоти України.

Петренко, який отримав крісло міністра у трьох складах Кабміну, заявив, що із Гройсманом йому комфортно працювати.

"Я працював з Гройсманом ще у першому складі Кабміну, коли він був першим віце-прем'єром. Особисто мені працювати комфортно. У мене не сталося глобальних змін у спілкуванні з прем'єром або міністрами. Загальне враження – Гройсман дає кожному міністру більше самостійності й більше особистої відповідальності", - заявив очільник Мін'юсту в інтерв'ю виданню.

За словами Петренка, Яценюк більше занурювався у конкретні питання та проводив більше нарад через ухвалення кризових рішень, особливо коли затверджувався склад уряду часів Євромайдану. Він додав, що консультується із Яценюком телефоном, коли потребує поради.

Також Петренко прокоментував чутки про те, що міністрів від "Народного фронту" у Кабміні курує глава МВС Арсен Аваков. "Мене ніхто не курує. Є прем'єр, відповідно, є міністр юстиції, який безпосередньо відповідає перед прем'єр-міністром за юридичну чистоту тих рішень, що ухвалює уряд. Партійного кураторства всередині уряду я точно не відчуваю", - пояснив він.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....