Корбана на швидкій у супроводі 6 автобусів з автоматниками везуть до Києва (фото)

Адвокат політика переконана - це стане політичним самогубством для Шокіна.

Геннадій Корбан. Фото: ЖЖОбшуки в квартирі і подальше викрадення в Київ лідера "Українського об'єднання патріотів - УКРОП" Геннадія Корбана є "самогубством" для Генерального прокурора України Віктора Шокіна і його "компанії". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила адвокат Оксана Томчук, передають Патріоти України. Наводимо повний текст її посту без змін.

"Тільки що ми стали очевидцями самогубства Шокіна і компанії. Вчора ввечері Геннадію Корбану було надано виклик на проведення медичної експертизи, яка мала відбутися в Дніпрі в 9:00.

О 9:00 він прибув до установи, але його не осбстежили, а представники прокуратури повідомили, що постанова про проведення експертизи скасована, а експертиза призначена в Київському в іституті експертиз і він мусить там бути сьогодні до 18:00.

Оскільки дістатися до Києва за цей час не можливо ні літаком, ні потягом, ми дали телеграмму і я особисто зв'язалась з керівником слідчої группи Макєєвим, з яким погодила питання переносу і узгодження дати експертизи.

До речі, повідомивши про те, що ми згодні. Слідчий погодився і сказав, що набере трохи згодом щоб визначитись з датою, але потім з зв'язку зник. Результат - за сьогодні розглянуто і задоволено клопотання про примусове медичне обстеження (що просто неможливо без участі захисту" і задоволено клопотання про примусовий привід. Чомусь Дніпровським судом м.Києва.

Геннадія везуть до Києва в супроводі 6-ти автобусів автоматників. Везуть на щвидкій. Фактично, це тупо викрадення, за яке Макєєв має сісти. І сяде, я обіцяю. Разом зі своїми шефами. П*дараси".


Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...