Коротко про жлобство: Найбагатший нардеп ВР отримав понад 2 тис грн компенсації за проїзд

В'ячеслав Богуслаєв отримав таку компенсацію за квітень.

В'ячеслав Богуслаєв. Фото:rbc.ua

Найбагатший депутат Верховної Ради України В'ячеслав Богуслаєв отримав з державного бюджету компенсацію проїзду за квітень 2017 року у розмірі 2376 гривень. Відповідна інформація міститься на порталі використання публічних фінансів, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Відзначається, що аналогічну персональну компенсацію за проїзд в розмірі понад 2000 гривень отримав ще один мультимільйонер, депутат від фракції "Народний фронт" Ігор Котвицький.

Всього в квітні 2017 року за проїзд народним депутатам виплачено 509 тисяч гривень.

Слід нагадати, що згідно з повідомленням громадського руху "ЧЕСНО", найбагатшим депутатом Верховної Ради України є член об'єднання "Воля народу", президент підприємства "Мотор Січ" В'ячеслав Богуслаєв, розмір грошових активів якого становить понад 825 млн гривень.

Зокрема, тільки за 2016 рік Богуслаєв отримав понад 0,5 млрд гривень доходу, про що вказав у своїй електронній декларації. Станом на кінець 2015 року в нього було 328,5 тис. акцій підприємства "Мотор Січ", однак станом на кінець 2016 року - 21,6 тис. акцій. Нинішня частка Богуслаєва становить менше 10%, тому відомості не публікуються в реєстрі.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...