Вбивство "Сармата": Поліція перевірить версію про причетність до події нардепа Пономарьова

Правоохоронці поки не можуть назвати мотиву вбивства "Сармата" і будуть відпрацьовувати всі версії.

Олександр Пономарьов. Фото:Главком

Слідство перевірить причетність нардепа Олександра Пономарьова до вбивства АТОвця Віталія "Сармата" Олешка. Про це на брифінгу сказав начальник ГУ НП в Запорізькій області Сергій Коміссаров, зазначають Патріоти України.

Відповідаючи на питання журналістів, чи відкинуло слідство цю версію, він сказав, що правоохоронці "нічого не виключають" та "будуть все перевіряти".

"Якщо там причетний якийсь народний депутат, це прерогатива Генпрокуратури, всі матеріали ми надамо, хай дають оцінку, притягують, не притягують", – зазначив Коміссаров. Він запевнив, що слідство збере і надасть всі докази.

Знайомий Олешка в трансляції у Facebook, під час якої він повідомив про вбивство, сказав: "Саша "Пєрхоть" Пономарьов, це було останнє, що ти зробив, швидше за все, в цьому житті". Скоріш за все, він говорив саме про нардепа від "Волі Народу" Олександра Пономарьова.

Коміссаров також розповів, що правоохоронці поки не можуть назвати мотиву вбивства "Сармата" і будуть відпрацьовувати всі версії.

Як повідомлялося раніше, "Сармата" вбили пострілом у спину 31 липня. Ввечері 31 липня поліція затримала підозрюваних у вбивстві. Вони мовчать і не дають показів. За даними прес-служби Нацполіції, невідомий вистрелив у 43-річного Олешка близько 12:30 на вулиці Східній.

За словами Андрія Маджарова, який вів стрім з місця вбивства, Олешка застрелили просто у нього на очах, убивця був з бородою і вистрілив двічі.

У Нацполіції повідомили, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...