"Корисні" поради від Кровосісі? Азаров у Росії запустив відеопроект для консультацій, як вижити в Україні (відео)

У своєму відеоблозі екс-прем'єр-втікач наполегливо радить повалити в Україні так званий "київський режим".

Микола Азаров. Фото:rian.com.ua

Колишній прем’єр-міністр, а нині так званий Голова "Комітету порятунку України" Микола Азаров вирішив допомагати українцям дистанційно. Переховуючись у Росії Азаров запустив власний відео блог, чи то пак проект, в рамках якого вирішуватиме нагальні проблеми України. Якщо ж бути більш точним –регіонал радитиме українцям, як їм вижити у нелюдських умовах, які створила нинішня влада. Про це пише Преса України, передають Патріоти України.

"Микола Азаров відповідає на запитання співвітчизників", - так рекламують його проект у Росії.

Голова Комітету порятунку України Микола Азаров у першому випуску висловився проти дій київської влади, яка обкрадає українців. Про це Азаров заявив в рамках відео-проекту "Закрита тема", який стартував 24 травня на його Facebook та сайті КПУ.

Першою до Азарова звернулася така собі Марія, з села Боярка Київської області. Пенсіонерка поцікавилася, чи будуть індексуватися пенсії в Україні. З тих пір, як Микола Азаров пішов з поста прем'єр-міністра, ціни виросли більш ніж у три рази, а тарифи - у п'ять-десять разів, пожалілась українка. Азаров натомість заявив, що не розуміє логіки, згідно з якою діє "київський режим".

"Як зрозуміти встановлення ціни на газ з 1-го травня 6850 гривень за тисячу кубометрів? Адже вартість власного газу, який видобувається в Україні, не більше 750 гривень за кубометр, тобто, майже в 10 разів менше. Вартість газу, який купує Україна, майже в два рази менше, ніж та ціна, яку називає українцям нинішній уряд", - відповів пенсіонерці Микола Азаров.

За словами Азарова, уряд Гройсмана, а до нього і Яценюка, по суті справи займається грабунком громадян.

Голова КСУ разом з тим переконаний, що надію на краще життя втрачати не слід. Все зміниться, коли нинішній режим зміниться патріотично налаштованими силами, які думають про життя простих людей, і зроблять все, щоб життя простих українців покращувалося. Імовірно під "патріотично налаштованими силами" Азаров мав на увазі реванш регіоналів.


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...