Космічну гречку вже завезли? Екс-мер Києва Черновецький створив політичну партію в Грузії

Партія отримає назву "Щаслива Грузія", а сам Черновецький має намір взяти участь у парламентських виборах в Грузії наступного року.

Леонід Черновецький. Фото:tsn.ua

Колишній мер Києва Леонід Черновецький створює політичну партію в Грузії. Про це Черновецький заявив сьогодні на заході свого фонду "Соціальне партнерство" в Кобулеті, повідомляють Патріоти України з посиланням на Грузия Online.

Він закликав усіх до вступу в його партію "Щаслива Грузія" і зазначив, що головний офіс буде розміщений в Тбілісі. Черновецький також зазначив, що партія підтримуватиме європейські цінності і не буде розділяти російські інтереси.

Він також зазначив, що нікого не збирається запрошувати в партію з України і отримає від них лише експертну допомогу. Колишній мер Києва заявив, що має намір провести все своє життя в Грузії.

"Я не виступаю проти нинішньої влади, але парламент буду критикувати. Мені не подобається їхня робота. Грузія зупинена. Є певні успіхи, але парламент не працює", - заявив Черновецький.

У найближчі плани Черновецького входить участь у парламентських виборах 2016 року.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...