Х*йлу знайшли відповідне місце: Путін з парасолькою з'явився на грузинських презервативах (фотофакт)

В основі малюнка, схоже, лежить комічно-егоїстичний епізод з церемонії нагородження на ЧС-2018 у Москві.

Путін дбав про себе, а не про гостей. Фото: Рейтерс.

У Грузії в продажу з'явилися презервативи, на яких можна побачити портрет президента Росії Володимира Путіна, передають Патріоти України.

"Грузинська компанія випустила презерватив з новою упаковкою в день окупації! Упевнений, продукт буде користуватися популярністю і в Україні", - повідомив в Facebook екс-прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе.
"Ні, не буде популярним. Це неприємно в руки брати, не те що ...", "Чекаємо початку продажів в Україні!", - написали інтернет-користувачі. Додамо, виробник перших грузинських презервативів Aiisa підготував продукцію до 10-ї річниці «серпневої війни».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...

У Криму знищили новітній носій "Калібрів", котрий прикривав Кримський міст - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 18:40

Стали відомі подробиці атаки на Севастополь. Виявляється, Сили оборони України знищили набагато жирнішу ціль, ніж про це повідомлялося спочатку. Також ЗСУ завдали удару по окупованому Луганську, а саме академії внутрішніх справ, де наразі пункт постійн...