Хіти тижня. Х*йлу знайшли відповідне місце: Путін з парасолькою з'явився на грузинських презервативах (фотофакт)

В основі малюнка, схоже, лежить комічно-егоїстичний епізод з церемонії нагородження на ЧС-2018 у Москві.

Путін дбав про себе, а не про гостей. Фото: Рейтерс.

У Грузії в продажу з'явилися презервативи, на яких можна побачити портрет президента Росії Володимира Путіна, передають Патріоти України.

"Грузинська компанія випустила презерватив з новою упаковкою в день окупації! Упевнений, продукт буде користуватися популярністю і в Україні", - повідомив в Facebook екс-прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе.
"Ні, не буде популярним. Це неприємно в руки брати, не те що ...", "Чекаємо початку продажів в Україні!", - написали інтернет-користувачі. Додамо, виробник перших грузинських презервативів Aiisa підготував продукцію до 10-ї річниці «серпневої війни».


Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...