"Козирна фраза! Б'є всіх фальшивих російських тузів" - Турчинов про один із ключових пунктів Мінських угод

Секретар РНБО наголосив, що вибори в ОРДЛО повинні пройти за українським законодавством.

Олександр Турчинов. Фото:LB.ua

Ключовим в Мінських угодах є пункт, в якому сказано про те, що вибори на Донбасі мають відбутися за українським законодавством. Про це виданню LB.ua заявив секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Турчинов, передають Патріоти України.

"Наші (західні. - ред.) партнери підтримали ініційовану росіянами формулу необхідності проведення виборів. Але в Мінських угодах йдеться про те, що пройти вони повинні за українським законодавством. Козирна фраза! Б'є всіх фальшивих російських тузів", - сказав він.

Секретар РНБО підкреслив, що всі "фейкові структури, виборчкоми, якісь самовигадані органи, ніким не обрані лугандонські парламенти" суперечать українському законодавству.

"Відновити українське законодавство в "окремих районах Донецької і Луганської областей" неможливо без їх повної деокупації! Іго-го, пане Лавров", - іронічно додав Турчинов.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...