Краще б півня з лайна, як у Якутії: Путінські байкери ставлять в окупованому Луганську новий "монумент" (фотофакт)

На місці "Зірки Перемоги", котра була підірвана невідомими 11 листопада 2016 року, має бути новий знак.

"Нічні вовки". Фото: ukranews.com.

Одіозні фанати президента Росії Володимира Путіна з байкерського клубу "Нічні вовки" встановлюють в Луганську, окупованому так званою ЛНР, пам’ятник "Зірка Перемоги". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ЛИЦ.

Установка "монумента" проходить за підтримки самозваного "мера" Луганська Манолиса Пилавова.

Нагадаємо, що раніше путінські байкери встановили в місті "Зірку Перемоги", котра була підірвана невідомими 11 листопада 2016 року.

Новий "монумент" мотоциклісти встановлюють на колишньому місці — в районі естакади біля залізничного вокзалу. Відкриття призначено на 14 лютого 2017 року.

Хоче продемонструвати силу: Путін віддав наказ провести навчання із застосування ядерної зброї

понеділок, 6 травень 2024, 16:30

Очільник Кремля Володимир Путін доручив Генштабу ЗС РФ провести навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресорки, передають Патріоти України. "За дорученням верховного головноком...

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...