Кремль готує наземну операцію в Сирії, - блогер

Поразка в Алеппо військ Асада стала каталізатором, який може запустити введення військ Росії до Сирії.

У Кремлі готуються до наземної операції в Сирії у зв'язку з провалом під Алеппо. Фото: nikvesti.com.

У Кремлі розглядають проведення наземної операції в Сирії для підтримки режиму Ассада. Про це пише в Twitter відомий арабський блогер Malcolmite, посилаючись на свої джерела, передають Патріоти України, цитуючи Нескучные новости.

За його словами, поразка в Алеппо військ Асада є тим каталізатором, який запустить введення військ Росії до Сирії.

За останніми даними, повстанці в Алеппо успішно відбили всі атаки військ Асада і завдали їм значної поразки. Також, раніше повідомлялося, що в армії Асада залишилося не більше 50 000 боєздатних військовослужбовців, інші або загинули, або дезертирували, або перейшли на бік повстанців.

На даний момент в Сирії перебуває до 5000 російських військовослужбовців, які переважно зайняті охороною військових об'єктів, систем ППО і беруть участь в спецопераціях. Однак в разі введення військ РФ до Сирії, буде перекинуто декілька бригад з важкою бронетанковою технікою і артилерією.

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...