Кремль планує скасувати вибори президента РФ, - ЗМІ

Замість президентських виборів 2018 року в Росії можуть провести "референдум про довіру національному лідерові".

В.Путін: "Вибори відміняються". Фото: YouTube.

Президентські вибори в Росії, які заплановані на березень 2018 року, можуть перетворитися в "референдум про довіру національному лідерові". Про це повідомляє сайт російського телеканалу "Дождь", передають Патріоти України.

Наголошується, що російська влада не буде підбирати опонентів для чинного президента Володимира Путіна, але має намір домогтися рекордної кількості виборців, що проголосували за нинішнього лідера країни.

"На сьогоднішній день просто немає такого кандидата, який своїм висуненням здатний створити інтригу на виборах", - повідомляє джерело видання в адміністрації президента РФ.

У той же час влада має намір провести вибори 2018 року відносно "чисто" і "демократично".

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...